سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده
نویسنده کتاب راز قطعنامه در گفتگو با پایگاه 598:

تیم جام زهر، پای میز مذاکرات

 چهار شباهت روند مذاکرات هسته‌ای با روند تحمیل قطعنامه 598

یکی از این شباهت ها، شباهت در افراد و شخصیت های کلیدی مذاکره کننده است: آقایان هاشمی، ظریف و روحانی/ شباهت دوم این روزها با روزهای تحمیل جام زهر، مواضع رهبری و امام(ره) است که بر مقاومت و مبارزه تاکید داشتند/ شباهت سوم فضای مذاکرات هسته ای با تحولات پایان جنگ در برخی کار ها برای ایجاد فشار بر امام و رهبری است/ شباهت چهارمی که بین این دو ماجرا و پروسه وجود دارد، شباهت بین دو دشمن است که عهدشکن، مغرور و غیرقابل اعتمادند

  کامران غضنفری نویسنده کتاب راز قطعنامه در گفتگو با پایگاه 598 ضمن انتقاد از تیم مذاکره کننده هسته ای گفت: بنده سالها درباره اسناد و نقش افراد و چگونگی تحمیل جام زهر به حضرت امام تحقیق نموده ام، امروز هم خبرهای مرتبط با مذاکرات هسته ای را دقیق و مرتبا پیگیری میکنم. بین این دو برهه تاریخی 4 مورد شباهت عینی میبینم که واقعا نمی توان از آن به آسانی گذشت.

نویسنده کتاب راز قطعنامه یکی از این شباهت ها را شباهت در افراد و شخصیت های کلیدی مذاکره میداند و می گوید: ما وقتی نگاه میکنیم میبینیم در سال 66 آقای هاشمی، روحانی، ظریف و امثال این افراد در مرکز این برنامه قرار دارند و تمام تلاششان را از طریق فشار به امام، دادن اطلاعات غلط و... به کار میگیرند تا امام را مجاب به پذیرش قطعنامه مورد نظر آمریکا کنند، در سال 82 و در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی نیز همین افراد بودند که آن معاهده ننگین سعدآباد را امضا کردند و آمریکا در آنجا توانست تعلیق کامل هسته ای را از طریق آن 3کشور بر ما تحمیل کند، امروز هم همین تیم پای میز مذاکره مستقیم با آمریکا رفته و آدم با سابقه ای که از آنها میبیند دچار نگرانی میشود.

ایشان شباهت دوم این روزها با روزهای تحمیل قطع نامه میداند و میگوید: آن زمان امام بر مقاومت و ادامه جنگ تاکید میکردند و مرتبا بر تنبیه متجاوز و ادامه دفاع اصرار می ورزیدند؛ اگر سخنان امام را در سال های 66 و حتی ابتدای سال 67 ببینید، ایشان تا آخرین هفته ها، محکم و قاطعانه از دفاع و مبارزه حمایت و مردم را برای حضور در جبهه ها بسیج میکردند. امروز نیز رهبرانقلاب بر مقاومت و ایستادگی دربرابر زیاده خواهی های آمریکا مرتبا تاکید میکنند و مردم و مسئولان را به ایستادگی دعوت میکند، ایشان نیز تا امروز بر مقاومت، بی اعتمادی به آمریکا، شکست آمریکا و ... تاکیدات فراوانی داشته اند.

دکتر غضنفری شباهت سوم فضای مذاکرات هسته ای با تحولات پایان جنگ در برخی کارها برای ایجاد فشار بر امام و رهبری دانست و افزود: در آن روزها برخی شایعات به راه افتاد که مردم دیگر به جبهه نمی آیند و جبهه ها خالی شده است. امروز هم متاسفانه برخی دست ها مدام وضعیت کشور را بحرانی نشان میدهند و به دنبال ایجاد فشار روانی چه در عرصه سیاسی و چه اقتصادی هستند، آقای رییس جمهور از بدهی و خزانه خالی و رکود تورمی و... مرتب می گوید، سبد کالا توزیع میکنند، دیگر همکاران ایشان و رسانه های همسویشان نیز همین خط را دنبال میکنند.

وی شباهت چهارمی که بین این دو ماجرا و پروسه برشمرد، شباهت بین دو دشمن بود و گفت: آن زمان درست است که صدام را آمریکای جنگ طلب و عهدشکن پشتیبانی میکرد، اما شخصیت صدام هم فردی غیر قابل اعتماد و جنگ طلب بود، این غیرقابل اعتماد بودن وقتی برای همه واضح تر شد که بعد از پذیرش قطع نامه، مجددا عراق به مرزهای ما حمله میکند و چند عملیات در جنوب و غرب انجام داد که معروفترین آنها مرصاد است. ما همین وضعیت را امروز میبینیم، بعد از ژنو به لیست تحریم ها اضافه میکنند، ساختمان های ما در آمریکا را مصادره میکنند، اشخاص و شرکت های جدید را محروم میسازند و آن تحریم هایی که اسم آوردند، لغو کنند، لغو نکردند. عهد شکنی و غیرقابل اعتماد بودن ، بی ادب و گستاخ بودن ویژگی مشترک دشمنان آن روز و امروز کشور ماست.




موضوع مطلب : دولت11

یکشنبه 93 آبان 25 :: 12:15 صبح

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت